Budmat dakpanplaten

Budmat

Europees leider in modulaire daken

De dakpanplaten van Budmat worden gemaakt van staal, gefabriceerd door het Duitse Arcelormittal ,wereldwijd marktleider in de staal industrie, en het Zweedse SSAB.  Een van de meest duurzame en milieuvriendelijke materialen op aarde. Een modulaire dak bestaat uit veel platen, die op het dak aan elkaar worden geschroefd, net als het plaatsen van een puzzelstukje. De dakplaten zijn compact en licht en het transport en de montage ervan is eenvoudig. Zo bespaart u tijd en geld. Uitermate geschikt voor het plaatsen op daken waar de traditionele dakpan niet mogelijk is vanwege het gewicht. De Stalen dakpanplaat is minder zwaar waardoor een lichtere constructie mogelijk is.

Modulaire daken - Venecja.

Alles begon met Venecja. Dit is het resultaat van het werken aan het beste modulaire dak in Polen en Europa.

Modulaire daken - Murano. Klassiek of Murano?

We hebben het tempo opgevoerd en een dak gecreëerd voor gedurfde gebouwen. Murano staat synoniem voor moderniteit.

Modulaire daken - Rialto. Technologie voor stijl.

Chique en ultramoderne technologie. Samen maken ze een ongelooflijk duet. U staat op het punt getuige te zijn van de uitvoering van een

Modulaire daken - Bella Sara. Eeuwig mooi.

Mannen kunnen hun ogen niet van haar afhouden, vrouwen willen bij haar wonen. Haar schoonheid is eeuwig.

X-MATT

GreenCoat Kroon BT

Een coating vervaardigd door de Zweedse wereldwijde staalfabriek – SSAB. Nu nog ecologischer. Dankzij het unieke wereldwijde octrooi werd een aanzienlijk deel van de traditionele componenten op oliebasis vervangen door Zweedse koolzaadolie. De verhoogde coatingefficiëntie maakt het assortiment van de hoogste kwaliteitsproducten van GreenCoat® staal tot het meest milieuvriendelijke aanbod van organisch gecoat staal voor de bouw. Als enige in Europa hebben we een schriftelijke garantie van kleurherhaalbaarheid van SSAB. De coating maakt deel uit van de categorie anticorrosiecoating die voldoet aan EN 10169. Ze garandeert een zeer lange levensduur van het product, versterkt de mechanische krasvastheid en de weerstand tegen UV-straling. De hoge corrosieweerstand van de X-Matt coating is getest door blootstelling in agressieve mariene en industriële omgevingen. Zink coating is min. 275 g / m². Duurzaamheid en schoonheid is X-Matt.

 

 Arcelormittal-logo

D-MATT

De coating wordt geproduceerd door de grootste staalproducent ter wereld – ArcelorMittal. Als enige in Europa hebben wij van ArcelorMittal een schriftelijke garantie van kleurherhaalbaarheid. D-Matt coating betekent hoge duurzaamheid en corrosie- en krasbestendigheid. Dit zijn de belangrijkste technische parameters: dikte van de decoratieve coating: 35 micron; hechting van de coating (buigen in T): ≤ 1 T; buigweerstand bij buigen (buigen in T): ≤ 2 T; slagvastheid: 18 J; krasbestendigheid (Clemen): ≥ 1,5 kg; corrosiebestendigheid: Categorie RC3; Weerstand tegen ultraviolette straling: QUV (UVA + H2O) test (2000 uur). Zink coating is min. 275 g / m². Als u op zoek bent naar een dak met een mooie, matte en korrelige structuur, dan is D-Matt iets voor u.

 

This is custom heading element

realisaties dakpanplaten

handleidingen

Coatings

De waardering van www.2bdaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 52 reviews.