Felsplaten

Felsplaten een voor een stijlvol en duurzaam resultaat.

Een onderscheidende eigenschap van felsplaten is hun klassieke en eenvoudige vorm. Ze passen zowel bij moderne als bij historische daken, zijn licht van gewicht en vereisen een lichtere dakconstructie, wat de uitvoeringskosten optimaliseert. De dakpanelen versterken, dankzij hun karakteristieke randen en speciale reliëf, ook het dak zelf. Dit maakt de dakbedekking mooi en buitengewoon duurzaam.

Prime Click L

Prime Click S

Duo Snap

Waarom Felsplaten?

De felsplaten van fabrikant Budmat zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het Prime-click systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Deblinde verbinding draagt bij aan het stijvolle geheel. De felsplaten zijn gemaakt van verzinkt en gecoat staal.
Een brede waaier van structuren, coatings en kleuren geeft u het comfort om een dak te kiezen in overeenstemming met het karakter van het gebouw.

Coatings:
Polyester Gloss
Ultramat
X-Matt GreenCoat Crown BT
IDEAL-SATIN GreenCoat Pural BT
IDEALMATT GreenCoat Pural BT matt

Kleuren:
Kers RAL 3009
Groen RAL 6020
Antraciet RAL 7016
Grafiet RAL 7024
Steenrood RAL 8004
Zwart RAL 9005
Donker bruin RAL 8019
Bruin RAL 8017

combi gestippeld en microgolf patroon
microgolf patroon
gestippeld patroon

Nieuw!

Het is een nieuw, technisch en kwalitatief verbeterd product, dat meer mogelijkheden en visuele diversiteit biedt. Vooruitgang, ervaring en nieuwe technologieën hebben ons in staat gesteld onze kwaliteitsnormen te verhogen en een hoger niveau te betreden. Onze producten worden gekenmerkt door precisie van afwerking, esthetiek en een uniek visueel effect.

 

Waarom zijn onze producten uniek?

– Speciaal voor het IRON gamma van staande naden, hebben wij een nieuwe, versterkte vergrendeling ontworpen die zorgt voor preciezere en duurzamere verbindingen in de lengterichting. De innovatieve profilering van de sluiting maakt de afdekrand van de sluiting (van het overlappende paneel) onzichtbaar, wat de esthetiek aanzienlijk verbetert.

– Op de langsnaden van de platen bevinden zich speciaal ontworpen uitsparingen voor de bevestigingsmiddelen, die zorgen voor een correcte uitzetting van de panelen ten gevolge van de thermische uitzetting van het staal.

– Aan het uiteinde van elk slot bevindt zich een slotafdekking (materiaal dat optimaal is afgestemd op de vorm van het slot), die na het buigen de voorzijde van het slot afdekt. Dit is nog een andere oplossing die de esthetiek ten goede komt.

– Een brede waaier van patronen, coatings en kleuren geeft de investeerder het comfort om een dak te kiezen in overeenstemming met het karakter van het gebouw.

– De IRON fels-en klikdakcollectie in combinatie met de GTR nokpan en dakvoetprofiel zorgen voor veiligheid, comfort en een unieke stijl.

– Voor de nieuw ontwikkelde oplossingen werd octrooibescherming aangevraagd, wat de uniekheid aantoont van de producten, die de eerste zijn die zo technologisch geavanceerd zijn op de markt.

Iron Click
De waardering van www.2bdaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 52 reviews.