Retourneren

Retourneren

  1. Annuleren
  2. Retourneren/Afkoelperiode

Annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@2bdaken.nl. Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Als iets niet juist is, of het bevalt toch niet, dan mag u altijd ruilen of het aankoopbedrag terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@2bdaken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retourbon aan of u wilt ruilen. U kunt hierop ook aangeven dat u uw geld retour wilt.
  • Indien u geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij uw pakket retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Bewaar het verzendbewijs goed.

Ons retouradres:

2B Daken
Meander 9B
9231 DB  Surhuisterveen

De waardering van www.2bdaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 52 reviews.