FAQs

Veel gestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.


Het kleurverschil zit hem met name in de coating en de invloed daarvan op de kleur. Dof of glimmend.

Nadat je bestelling bij ons is binnengekomen, nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Samen overleggen wij wat de beste manier is om je bestelling op de plek van bestemming af te leveren. Wil je de producten bij je thuis bezorgd hebben of juist op een andere locatie? In goed overleg is alles mogelijk.

Woon je bij ons in de buurt en wil je graag de bestelling zelf afhalen? Dat mag natuurlijk ook. Dan maken wij samen een afspraak over het afhaalmoment.

De levering van je bestelling wordt in goed overleg met elkaar besloten.

Want misschien wil jij de bezorging pas later in het seizoen geleverd hebben? Of misschien heb je haast en wil je de producten echt de volgende dag hebben?

Daarom zoeken wij samen naar de beste oplossing. Je hebt de garantie dat wij er met elkaar uitkomen.

De producten in ons assortiment vragen om een andere logistieke benadering dan bijvoorbeeld een webshop in schoenen.

Zo verkopen wij producten voor het dak zoals dakleer, een barbecue van 31,9 kg maar ook een aanhangwagen van Tema.

Daarom worden de verzendkosten per bestelling berekend. Dit hangt dus af van de samenstelling van het aantal producten dat jij bestelt.

Maar je mag ervan uitgaan dat wij er altijd een mooie prijs van maken tegen een scherp tarief.

Wil je van tevoren weten hoeveel de verzendkosten bedragen als je een bestelling zou plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Dan bekijken wij samen wat je wilt bestellen uit ons assortiment en hoe je bestelling is samengesteld. Op basis hiervan berekenen wij de verzendkosten.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Paypal
Veilig online betalen, en nog simpel ook. Reken af met je PayPal rekening of betaal zonder PayPal rekening met Visa, Mastercard of American Express. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt je via onze - met SSL-beveiligde - verbinding naar het speciale betaalmenu van Mollie geleid.

Betalen onder rembours
Dit betekent dat je contant betaalt aan onze chauffeur bij aflevering van je bestelling. Onze chauffeur zal nooit onaangekondigd voor je deur staan. Want voordat de chauffeur je bestelling aflevert, hebben wij hierover levering – en prijsafspraken gemaakt. Zo hebben wij samen besproken hoeveel de kosten bedragen voor het versturen van je remboursbestelling. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de zending. (Zie de pagina Levering voor meer info). Daarnaast is het totale bedrag van je bestelling dan bij je bekend. Dus je weet precies wat de kosten zijn. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

De waardering van www.2bdaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.