FAQs

Veel gestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.


Het kleurverschil zit hem met name in de coating en de invloed daarvan op de kleur. Dof of glimmend.

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Samen overleggen wij wat de beste manier is om uw bestelling op de plek van bestemming af te leveren. Wilt u de producten bij u thuis bezorgd hebben of juist op een andere locatie? In goed overleg is alles mogelijk.

Woont u bij ons in de buurt en wilt u graag de bestelling zelf afhalen? Dat mag natuurlijk ook. Dan maken wij samen een afspraak over het afhaalmoment.

De levering van uw bestelling wordt in goed overleg met elkaar besloten. Want misschien wil u de bezorging pas later in het seizoen geleverd hebben? Of misschien heeft u haast en wilt u de producten echt de volgende dag hebben? Daarom zoeken wij samen naar de beste oplossing. U heeft de garantie dat wij er met elkaar uitkomen.

De producten in ons assortiment vragen om een andere logistieke benadering dan bijvoorbeeld een webshop in schoenen. Zo verkopen wij producten voor het dak zoals dakleer, een barbecue van 31,9 kg maar ook een aanhangwagen van Tema. Daarom worden de verzendkosten per bestelling berekend. Dit hangt dus af van de samenstelling van het aantal producten dat u bestelt. Maar u mag ervan uitgaan dat wij er altijd een mooie prijs van maken tegen een scherp tarief.

Wilt u van tevoren weten hoeveel de verzendkosten bedragen als u een bestelling zou plaatsen? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken wij samen wat u wilt bestellen uit ons assortiment en hoe uw bestelling is samengesteld. Op basis hiervan berekenen wij de verzendkosten.

iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren dan kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Paypal
Veilig online betalen, en nog simpel ook. Reken af met uw PayPal rekening of betaal zonder PayPal rekening met Visa, Mastercard of American Express. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt je via onze - met SSL-beveiligde - verbinding naar het speciale betaalmenu van Mollie geleid.

Betalen onder rembours
Dit betekent dat u contant betaalt aan onze chauffeur bij aflevering van je bestelling. Onze chauffeur zal nooit onaangekondigd voor je deur staan. Want voordat de chauffeur uw bestelling aflevert, hebben wij hierover levering – en prijsafspraken gemaakt. Zo hebben wij samen besproken hoeveel de kosten bedragen voor het versturen van uw remboursbestelling. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de zending. (Zie de pagina Levering voor meer info). Daarnaast is het totale bedrag van je bestelling dan bij u bekend. Dus u weet precies wat de kosten zijn. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

De waardering van www.2bdaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 52 reviews.