Welke betalingsmethode accepteert 2B Daken?

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Paypal
Veilig online betalen, en nog simpel ook. Reken af met je PayPal rekening of betaal zonder PayPal rekening met Visa, Mastercard of American Express. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt je via onze – met SSL-beveiligde – verbinding naar het speciale betaalmenu van Mollie geleid.

Betalen onder rembours
Dit betekent dat je contant betaalt aan onze chauffeur bij aflevering van je bestelling. Onze chauffeur zal nooit onaangekondigd voor je deur staan. Want voordat de chauffeur je bestelling aflevert, hebben wij hierover levering – en prijsafspraken gemaakt. Zo hebben wij samen besproken hoeveel de kosten bedragen voor het versturen van je remboursbestelling. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de zending. (Zie de pagina Levering voor meer info). Daarnaast is het totale bedrag van je bestelling dan bij je bekend. Dus je weet precies wat de kosten zijn. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

De waardering van www.2bdaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.